• Gietvloeren of tegels?

    De belangrijkste afwegingen

    gietvloer en tegels
naadloze gietvloer

Esthetisch versus functioneel

Kiezen tussen een gietvloer en tegels is kiezen tussen esthetica en functionaliteit. Een tegelvloer is harder en slijtvaster. In principe kan en mag alles erop en tegels hebben nauwelijks tot geen onderhoud nodig. Kiest u voor een gietvloer, dan kiest u voor naadloos en eenheid. Een gietvloer is ruimtevergrotend, hoog-esthetisch en praktisch. Met een slijtvastheid vergelijkbaar met pvc en hoger dan hout of parket is het een fantastische basis voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

gietvloer

Ruimtelijk versus slijtvast

Een tegelvloer is slijtvaster in vergelijking met een gietvloer. Gietvloeren vergen onderhoud vergelijkbaar met pvc, maar minder dan linoleum, hout of parket. De krachtige eigenschap van een gietvloer is de ruimtelijkheid, het volledige naadloze oppervlakte. Het bereiken van eenheid in alle ruimtes. Geluiddempend, sterk, vloeistofdicht is het prachtig van woonkamer tot kantoorruimte of winkel.

Bekijk voorbeelden van interieurs met gietvloeren >>
SENSO | gietvloer kinderen

Dempend versus hard

Een Senso gietvloer is elastisch en comfortabeler in vergelijking met een tegel. Een Senso gietvloer heeft demping, uitstekend voor (bureau)stoelen, is lichtgewicht en toepasbaar op verdiepingsvloeren.

gietvloer slaapkamer

Perfect met vloerverwarming

Beide vloeren zijn perfect met vloerverwarming. Een reden waarom een gietvloer steeds populairder wordt als alternatief voor tegels. In tegenstelling tot tegels zijn gietvloeren ook zonder vloerverwarming heerlijk aangenaam. Daarom worden gietvloeren ook zo vaak toegepast in slaapkamers, waardoor echt een eenheid in het huis bereikt kan worden. De basis in het huis kan zo echt hetzelfde zijn. Met uw meubels, kleuren en accessoires maakt u dan het verschil. Zoals in de professionele interieurs.

Lees meer over voordelen >>
samenvattend praktisch als een tegel maar naadloos een senso

Samenvattend: praktisch als een tegel, maar naadloos

Een Senso gietvloer is niet zo sterk als een tegel, maar sterker dan parket, lino of hout. Het grootste voordeel is echter het bereiken van een naadloos oppervlak; als het ware koopt u één naadloze tegel. 

SENSO | Gietvloeren

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)