Gietvloer in de douche

Breng rust in huis met een gietvloer in je douche. Geniet van een vloeistofdichte vloer in de badkamer en loop direct vanuit je slaapkamer je doucheruimte in. Zonder drempels. SENSO maakt het mogelijk.

warm en waterdicht de perfecte vloer voor thuis die multifun

Warm en waterdicht

De perfecte vloer voor thuis. Die multifunctioneel is. Maak van je huis een geheel met dezelfde vloer in je slaapkamer, woonkamer en douche. Eenheid in je interieur met een SENSO gietvloer.

naadloze wanden senso combineert de gietvloer van je douche

Naadloze wanden

SENSO combineert de gietvloer van je douche met een naadloze wandafwerking. Vervang al je tegels en creëer unity in je badkamer.

 

onderhoudsvrij een heerlijke gietvloer in de douche die wein

Onderhoudsvrij

Een heerlijke gietvloer in de douche, die weinig onderhoud vergt. Schoon te maken is in enkele seconden. En voor jarenlang plezier zorgt. Ook dat is SENSO.

Comfortabel en elastisch

Gietvloeren van SENSO voelen zacht aan en veren mee. Geliefd door velen. De ideale vloer tijdens de momenten alleen. Waarop je tot rust komt en oplaadt. Complementeer je douche met een vloer die deze verdient.

SENSO showroom

Ontdek en geniet in onze showroom in Antwerpen. De plek waar je je laat informeren en inspireren. Onder het genot van een kop koffie en advies. Laat de prijs van je gietvloer in de douche bij ons berekenen of maak zelf een prijsberekening online.  

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)