• Stijlvolle gietvloeren voor elk woonhuis

    <h2 style=Stijlvolle gietvloeren voor elk woonhuis" />

Gietvloer woonkamer

Een gietvloer van SENSO is een basiselement dat niet mag ontbreken in een interieur waarover is nagedacht. Gemaakt van 100% herwinbare grondstoffen. Stap de wereld van SENSO in en breng rust, eenvoud en klasse in huis. SENSO fabriceert vloeren waar je geen seconde spijt van krijgt.

eenheid verbind elke omliggende ruimte zoals de gang en de k

Eenheid

Verbind elke omliggende ruimte zoals de gang en de keuken met de woonkamer. Geen drempels en naden, maar pure eenheid in je interieur. Geniet van een perfecte blend van functionaliteit en esthetiek.

blootsvoets genieten na een drukke werkdag heerlijk ontspann

Blootsvoets genieten

Na een drukke werkdag heerlijk ontspannen in je eigen huis. Op blote voeten, zonder het koud te krijgen. Dat is de gietvloer van SENSO. Warm, comfortabel en elastisch. Een genot om over te lopen, zowel in de winter- als in de zomermaanden.

Meer eigenschappen >>
kindvriendelijk gietvloeren van senso zijn gemaakt om mee op

Kindvriendelijk

Gietvloeren van SENSO zijn gemaakt om mee op te groeien en daarom een echte aanwinst in de woonkamer. Vlekken zijn eenvoudig te verwijderen. Een SENSO vloer is daarom perfect voor gezinnen met opgroeiende kinderen. Laat je kroost zich ontwikkelen op onze elastische vloer.

sterk en slijtvast senso gietvloeren zijn subtiel van buiten

Sterk en slijtvast

SENSO gietvloeren zijn subtiel van buiten en krachtig van binnen. Ontwikkeld om op te leven en bestand tegen een stootje. Het oppervlak is door het TNO en TÜV getest op slijtvastheid, brandveiligheid en elasticiteit. De vloer slaagde met vlag en wimpel voor de test.

Beleven

Maak onze vloer mee in het echt en laat je inspireren in onze showroom in Antwerpen. Ontdek hoe goed onze vloer bij jou past.

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)