• GIETVLOEREN IN BADKAMERS

    Een gietvloer in de badkamer, een strakke naadloze sensatie

    <h1 style=GIETVLOEREN IN BADKAMERS" />

Creëer eenheid in je badkamer met een SENSO gietvloer. Volledig naadloos en onderhoudsarm. Perfect om je slaapkamer en badkamer met elkaar te verbinden. De gunstige eigenschappen van de vloer kun je ook naadloos doortrekken naar je wanden. Een naadloos gevormde ruimte is het resultaat. Simplistisch maar strak. En een tikkeltje chic. Dat is SENSO.

warm naadloos en vloeistofdicht een naadloze senso gietvloer

WARM, NAADLOOS EN VLOEISTOFDICHT

Een naadloze SENSO gietvloer in je badkamer. Het is mogelijk. SENSO geeft volledige garantie op de vloeistofdichtheid in de badkamer. Zodat je direct vanuit je slaapkamer je douche in loopt. Zonder drempels.

zonder schimmels de senso gietvloer voor in de badkamer is 1

ZONDER SCHIMMELS

De SENSO gietvloer voor in de badkamer is 100% waterdicht en blijft gegarandeerd vrij van schimmel. Ook kalk hecht niet aan de vloer. Overtuig jezelf en kom het bekijken in een van SENSO’s showrooms.

naadloze wandafwerking senso combineert de gietvloer van je

NAADLOZE WANDAFWERKING

SENSO combineert de gietvloer van je badkamer optioneel met een naadloze wandafwerking. Op deze manier vervang je al je tegels. Geniet van een geheel naadloze ruimte waar je tot rust komt en je klaarmaakt voor de dag.

ruimtelijk en eenvoudig in onderhoud een heerlijke gietvloer

RUIMTELIJK EN EENVOUDIG IN ONDERHOUD

Een heerlijke gietvloer in de badkamer, die naadloos doorloopt naar de slaapkamer en hal. De hele vloer op je slaapverdieping zonder drempels en voegen. Ervaar de ruimtelijkheid en de eenvoud in het onderhoud met een SENSO gietvloer in je doucheruimte.

warm en zacht aan de voeten badkamer gietvloeren van senso z

WARM EN ZACHT AAN DE VOETEN

Badkamer gietvloeren van SENSO zijn warm en aangenaam. De zachte, elastische kunststof maakt dat je de vloer heerlijk zult vinden. Geen last van koude voeten, maar altijd een comfortabel gevoel.

een ontspannen doucheruimte douchen op een schone vloer over

EEN ONTSPANNEN DOUCHERUIMTE

Douchen op een schone vloer. Overtollig water dat niet in de naden of de vloer trekt. Maar eenvoudig met een trekker valt te begeleiden naar het doucheputje. Geniet van de eenheid en eenvoud van een SENSO gietvloer in je badkamer.

DE PERFECTE BADKAMERVLOER

Geschikt voor elk type badkamer. Zonder ooit last te krijgen van kalkaanslag en schimmel. Hygiënisch verantwoord. Waar eenheid en comfort samen komen. Dat is een naadloze badkamervloer van SENSO.

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)