• Gietvloer fitness

    Elastische gietvloeren voor grondoefeningen

    <h1 style=Gietvloer fitness" />

SENSO’s fitnessvloeren combineren schoonheid met functionaliteit. Het oppervlak biedt de perfecte ondergrond voor uiteenlopende workouts. De unieke uitstraling voor een fraai aanzicht in elke sportschool. Voor wie net iets meer wil. Verschillende ruimtes in de sportschool verbind je eenvoudig met elkaar met een gietvloer van SENSO. Een vloer die Eco-gecertificeerd is en geen slijtage kent. Maak kennis met je nieuwe vloer.

krachtig oppervlak de juiste ondersteuning die jij nodigt he

Krachtig oppervlak

De juiste ondersteuning die jij nodigt hebt om te presteren. Om het maximale uit jezelf te halen. Dat biedt SENSO met de krachtige fitnessvloer. Speciaal ontworpen voor sportscholen en fitnessruimtes. Met elastische eigenschappen zodat de vloer met elke beweging meeveert.

inspirerende gietvloeren de fitnessvloeren van senso zijn st

Inspirerende gietvloeren

De fitnessvloeren van SENSO zijn stuk voor stuk uniek. Zo is de SENSO Grain een schitterende verschijning met een robuuste look. Dankzij de toevoeging van vuurgedroogde kwarts ontstaat een gepolijste uitstraling. Een strakker design vorm je met de SENSO Pure. Zeer comfortabel en eenvoudig te blenden in een sportieve omgeving.

Kies je gietvloer >>
slijtvaste sportvloer senso streeft te allen tijde naar perf

Slijtvaste sportvloer

SENSO streeft te allen tijde naar perfectie. Zo wordt elke vloer gemaakt van de beste materialen vanuit de hele wereld. En worden SENSO vloeren als enige in de markt gemaakt van herwinbare grondstoffen. Om de kwaliteit te waarborgen wordt elke vloer getest door het TÜV en TNO op basis van elasticiteit, slijtvastheid en brandveiligheid. Omdat alleen het allerbeste goed genoeg is.

Lees meer over onze gecertificeerde vloeren >>
veelzijdig een senso vloer is toe te passen in elke ruimte d

Veelzijdig

Een SENSO vloer is toe te passen in elke ruimte. Denk aan sportscholen, gymzalen, fitnessruimtes en wellnesscenters. Overal waar de hoogste eisen worden gesteld aan hygiëne en comfort is SENSO ter plaatse. Ook kantoorpanden en particuliere locaties profiteren van de allerbeste vloeren.

Ontdek de mogelijkheden >>
hygienisch afgewerkt elke senso fitnessvloer wordt geleverd

Hygiënisch afgewerkt

Elke SENSO fitnessvloer wordt geleverd met een elastische en hygiënische afwerking. Die tevens biologisch inert en hypoallergeen is en optimale ondersteuning biedt aan voeten en knieën. De beste vloer op de markt voor grondoefeningen. Al binnen 3 dagen aangebracht en volledig scheurvrij. Dat is de SENSO Hospitality afwerking.

Beleef een SENSO vloer

De fitnessvloeren van SENSO moet je beleven. Daarom hebben we een prachtige showroom ingericht waar je welkom bent. Ervaar het zelf.

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)