• Gietvloer restaurant

    Hygiënisch en stijlvol

    <h1 style=Gietvloer restaurant" />

Een stijlvolle vloer die voldoet aan de HACCP norm. Die vloeistofdicht is en gemakkelijk in het onderhoud. Dat is de SENSO restaurantvloer. De ideale vloer voor elk etablissement. Voor plekken waar wordt gegeten en waar eten wordt bereid. Vervaardigd van natuurlijke grondstoffen, volgens de Cradle to Cradle richtlijnen.

eenheid in je restaurant verbind de keuken met de bar en het

Eenheid in je restaurant

Verbind de keuken met de bar en het eetgedeelte met de toiletten. De restaurantvloer van SENSO maakt het mogelijk. Deze krasbestendige vloer voor de horeca blinkt uit in eenvoud. Het design is strak en helder. De perfecte basis voor elk restaurant. Met een heerlijk zachte toplaag die chemisch en mechanisch resistent is.

prachtige texturen laat je restaurant schitteren met de alle

Prachtige texturen

Laat je restaurant schitteren met de allerbeste en mooiste vloer. Kies voor de excentrieke SENSO Impressions voor een uniek vloersysteem waarin een optische illusie is verwerkt. Verkrijgbaar in delicate patronen, voor de echte fijnproever. Daartegenover staat de SENSO Grain. Een industriële gietvloer met een gebrande look. Waarbij vuurgedroogd kwarts de basis vormt. Met een schitterende textuur en levendige uitstraling. Een vloer die gezien mag worden.

Ontdek al onze vloeren >>
natuurlijke pigmenten senso haalt zijn kleuren uit de natuur

Natuurlijke pigmenten

SENSO haalt zijn kleuren uit de natuur. Op een ecologisch verantwoorde manier. Met bergkristal krijgt de kleur vorm. Het resultaat is een warme aanblik. Natuurlijke kleuren die sfeer meegeven aan je eetgelegenheid. Perfect toe te passen op hygiënische vloeren. Ontdek het uitgebreide kleurenpalet van SENSO.

Meer over onze eigenschappen >>
vloeren voor hygienische ruimtes senso maakt vloeren in ruim

Vloeren voor hygiënische ruimtes

SENSO maakt vloeren in ruimtes waar de hoogste eisen worden gesteld. Op gebied van hygiëne en comfort. Maar ook op gebied van uitstraling en onderhoud. Daarom zijn onze vloeren geschikt voor de horeca. Van restaurants tot eetcafés en van hotels tot clubs. Zelfs voor ziekenhuizen en tandartspraktijken.

Alle toepassingen >>
slijtvaste vloerafwerking de restaurantvloer komt met een sl

Slijtvaste vloerafwerking

De restaurantvloer komt met een slijt- en scheurvaste afwerking: de SENSO Hospitality. Ontwikkeld voor de horeca. Een afwerking die gehoor geeft aan de richtlijnen van BGR181 en HACCP. En bestand is tegen vloeistoffen en vetten die voorkomen in de keuken.

Laat je inspireren

Maak kennis met onze vloeren en raak geïnspireerd in een van onze showrooms. Telefonisch informatie inwinnen is ook mogelijk. Direct de prijs berekenen doe je online binnen enkele minuten.

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)