• Gietvloer ziekenhuis

    Hoogwaardige en hygiënische ziekenhuisvloeren

    <h1 style=Gietvloer ziekenhuis" />

SENSO ontwikkelt stijlvolle en bacteriostatische gietvloeren voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Vloeren die voldoen aan de hoogst gestelde eisen op het gebied van hygiëne. Met een onderhoudsarm en naadloos karakter. Die hoog scoren qua slijtvastheid en geluiddemping. De ziekenhuisvloeren van SENSO zijn natuurvriendelijk en ontwikkeld volgens Cradle to Cradle richtlijnen.

eco certificering de ziekenhuisvloer van senso is als enige

Eco-certificering

De ziekenhuisvloer van SENSO is als enige in Nederland bekroond met het Eco-certificaat. Omdat de vloer uitsluitend uit natuurlijke grondstoffen bestaat. Zonder gebruik te maken van aardolie en zware metalen. Dat vinden wij belangrijk. Net als de kwaliteit. Daarom wordt elke SENSO vloer blootgesteld aan strenge tests van het TÜV, TNO, AgBB en Peutz. Zo zijn onze vloeren aantoonbaar geluiddempend, slijtvast, brandvertragend en VOC-vrij.

Lees meer over SENSO >>
voor operatiekamers en spoedeisende hulp in operatiekamers e

Voor operatiekamers en spoedeisende hulp

In operatiekamers en op de spoedeisende hulp is eenvoud en rust een noodzaak. De solide vloeren uit de SENSO Pure collectie sluiten hier volledig op aan. Het oppervlak wordt opgeleverd in één kleur, die naar wens kan worden ontworpen door onze kleurmakers. Een gietvloer met een meer industrieel uiterlijk en een krachtig loopdek is de SENSO Titan. Zomaar twee vloeren die uitstekend scoren op het gebied van hygiëne en duurzaamheid en een meerwaarde zijn in elk ziekenhuis en elke zorginstelling en kliniek.

Bekijk alle gietvloeren >>
chemisch resistent met een ziekenhuisvloer van senso krijgen

Chemisch resistent

Met een ziekenhuisvloer van SENSO krijgen bacteriën geen kans om te groeien. Dit is te wijten aan de bacteriostatische eigenschappen. Het oppervlak is vloeistofdicht en bestand tegen chemische middelen zoals schoonmaak- en desinfecteringsmiddelen. SENSO ziekenhuisvloeren zorgen daarnaast voor een esthetische ervaring. Omdat SENSO functionaliteit en uitstraling perfect met elkaar weet te combineren.

hygienische toepassingen senso is onderscheidend in het real

Hygiënische toepassingen

SENSO is onderscheidend in het realiseren van hygiënische oppervlakken voor ziekenhuizen, gezondheidsklinieken en zorghuizen. SENSO maakt ook duurzame vloeren voor tandartspraktijken, wellnessresorts en fitnessruimtes. Overal waar het brandschoon hoort te zijn.

Ontdek alle mogelijkheden >>
ecologisch afgewerkt om de ziekenhuisvloer compleet te maken

Ecologisch afgewerkt

Om de ziekenhuisvloer compleet te maken, wordt hij afgewerkt met SENSO SafeScape. Een gemakkelijk te onderhouden finish die geschikt is voor hoog ruimtes met elektronische apparatuur. Voorzien van BREEAM en LEED certificaat. Antistatisch én bacteriostatisch.

Ervaar het verschil

Een SENSO vloer is een vloer die je moet ervaren. In het echt. Bezoek daarom een van onze showrooms en merk het verschil. Voor een prijsberekening kun je terecht op onze website.

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)